Projecten

Onze opdrachtgevers zetten zich stuk voor stuk in om maatschappelijke problemen tegen te gaan. Zij zijn bereid om te innoveren en samen te werken met belangrijke organisaties.  Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze opdrachtgevers en de maatschappelijke impact die zij willen maken. 

Op deze pagina vertellen onze opdrachtgevers wat de waarde van ons onderzoek is geweest en hoe zij met het onderzoek aan de slag zijn gegaan. 

Onderzoekshuis - Wij gaan in gesprek met jouw doelgroep.

Linda Schonewille – Manager Gezonde Omgeving (Sport en Vrije Tijd)   Om een verandering in levensstijl teweeg te brengen, hebben we de …

Menno Bruins, Teammanager Sportregie bij Sportbedrijf Rotterdam   Door de wijkanalyse en de doelgroep te onderzoeken weet de sportregisseur precies welke doelgroepen …

Menno Bruins, Teammanager Sportregie bij Sportbedrijf Rotterdam   Sport is voor mij iets extra’s in het leven en in deze branche is …

drs. Nicolien Wirschell, Programmamanager aardgasvrij Pendrecht   We zijn heel blij met de twee bewonersondezoeken die Het Onderzoekshuis voor de gebiedsaanpak aardgasvrij Pendrecht …

Oubbol Oung, Programmanager – afdeling Duurzaamheid van Stadsontwikkeling, gemeente Rotterdam “Rotterdams visie voor 2050: energieneutraal zijn! Mijn rol is het begeleiden van …

Irene Wiezer, senior beleidsadviseur Zorg/Wmo bij de gemeente Rotterdam “Het gebeurt nog te vaak dat een Rotterdammer lang eenzaam thuiszit of zelfs …

Het grootste vraagstuk waar Denise van Wijk, projectmedewerker bij de Gemeente Rotterdam, zich samen met haar team mee bezighoudt is hoe zij digitale arbeidsontwikkeling van werkzoekende Rotterdammers mogelijk kunnen maken waardoor zij beter kunnen participeren in de samenleving.

Sigrid Schuurmann, programmamanager gfe+t bij de Gemeente Rotterdam, houdt zich op dagelijkse basis bezig met het in haar ogen noodzakelijke doel om groente-, fruit-, etensresten- en tuinafval (gfe+t) correct te scheiden. Het doel is om alle laag- en hoogbouwbewoners in Rotterdam gfe+t te laten scheiden.

Marcel Dela Haije stadsmarinier in Rotterdam, richt zich sinds 2014 op veiligheid in Rotterdam Zuid. Samen met partners zet Marcel zich in om de winkelstraten Beijerlandselaan en Groene Hilledijk in de Rotterdamse wijk Feijenoord te transformeren met als doel een prettigere winkel- en woonomgeving.

Nienke Riemersma is sinds 2016 werkzaam als stadsmarinier High Impact Crime (HIC) en sinds juni 2019 ook voor het onderwerp Excessief geweld bij de gemeente Rotterdam. High Impact Crimes bestaan uit woninginbraken, overvallen en straatroven. Nienke wil helpen te voorkomen dat bewoners slachtoffer worden van een delict.

Mouna Tariky, beleidsadviseur bij de gemeente Rotterdam, werkt aan verschillende onderwerpen binnen het thema ‘jeugd’, waaronder het leerlingenvervoer in Rotterdam. Leerlingen met een mentale of fysieke beperking gebruik maken van het leerlingenvervoer waardoor deze leerlingen zelfstandig kunnen reizen.

Arno Struik en Maurice Schweitzer, beide werkzaam bij de gemeente Rotterdam, zijn verantwoordelijk voor de hygiëne in Rotterdam en de verwerking van afval. De openbare buitenruimten schoonhouden met betrekking tot afval in Rotterdam en de behoeften van de bewoners per wijk staan hierbij centraal.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.