Strategie en advies

De vertaling van onderzoeksresultaten naar een praktische uitvoering is voor veel mensen een hele opgave. Wij nemen deze klus graag uit handen! Ons team is expert in het succesvol vertalen van data naar een praktische social marketingstrategie en wij laten graag zien hoe de doelgroep zo effectief en efficiënt mogelijk kan worden aangezet tot het gewenste gedrag.

Onderzoekshuis - Tessa de Groot - Lucy Schreutelkamp

Het Onderzoekshuis ondersteunt maatschappelijke organisaties
met verschillende typen strategie en advies:

Onderzoekshuis - Strategie

Strategie

Wij helpen opdrachtgevers bij de vertaling van onderzoeksresultaten naar een praktische strategie om de doelgroep zo effectief en efficiënt aan te zetten tot het gewenste gedrag als antwoord op het maatschappelijk vraagstuk.

Onderzoekshuis Pretesting

Pretesting

Een pretest geeft altijd nieuwe inzichten. Soms zijn er grotere aanpassingen nodig in het concept, soms kleine nuances. Met een pretest vergroot je de kans dat jouw concept de doelgroep daadwerkelijk bereikt. Voorkomen is beter dan genezen!

Ondezoekshuis - Strategiessie Team

Strategiesessie

Wij begeleiden interactieve strategiesessies met energie en focus. Ons doel is om samen met het team en/of stakeholders creatieve concepten te bedenken op basis van de onderzoeksresultaten wat de kans op succes vergroot.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.