Gezonde leefstijl

Binnen het thema ‘Gezonde Leefstijl’ wordt gekeken op welke manier doelgroepen aangezet kunnen worden tot gezonder gedrag, waarbij de focus ligt op het tegengaan van overgewicht, roken en problematisch alcoholgebruik. Voor heldere doelen bekijken wij eerst de afspraken die in het Nationaal Preventieakkoord zijn vastgelegd. Ook brengen wij in kaart op welke wijze doelgroepen ondersteund willen worden om een gezondere leefstijl te creëren, zoals het gebruik van e-Health. 

Heb jij als organisatie een maatschappelijk vraagstuk dat betrekking heeft op het thema ‘Gezonde leefstijl’? Dan kunnen wij je ondersteunen door diepgaand en kwalitatief onderzoek uit te voeren onder jouw doelgroep. 

Onderzoekshuis - Tessa de Groot - Lucy Schreutelkamp
Onderzoekshuis Ida Kersseboom

Maatschappelijke vraagstukken

 Wil jij een doelgroep in beweging brengen? Neem dan vrijblijvend contact op met gedragsexpert Ida Kersseboom via 06-24557911 of ida@onderzoekshuis.nl

Bijhorende projecten

Bekijk hier de onderzoeken die wij voor onze opdrachtgevers hebben gedaan op het gebied van ‘Gezonde Leefstijl.’

Onderoekshuis Linda Schonewille JOGG

JOGG maakt zich hard voor een gezondere sportkantine

Linda Schonewille, programma manager Sport en Vrije tijd bij Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van projecten en deelprogramma’s zoals ‘Team:Fit samen voor een gezondere sportkantine’. Met Team:Fit helpen zij sportclubs om het aanbod binnen de kantine gezonder te maken.

Lees meer »

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.