Ons aanbod

De bevindingen uit het onderzoek vertalen we in een strategiefase naar concrete inzet en middelen. Dit doen we het liefst samen met klanten en stakeholders. Vervolgens worden de kansen in een pretest voorgelegd onder de doelgroep. 

Na de onderzoek- en strategiefase kunnen wij onze klanten blijvend ondersteunen in de vorm van coaching en advies. Ook bieden wij diverse in-company trainingen aan voor maatschappelijke organisaties, beleidsmakers en communicatieprofessionals.

Onderzoekshuis - Ida Kersseboom & Mike Ajawaila
Onderzoekshuis Tessa de Groot

Onderzoek

Kijken door de ogen van de doelgroep geeft inzicht in de associaties, motivaties, barrières en behoeften ten aanzien van het maatschappelijke vraagstuk. Dit doen wij door kwalitatief doelgroeponderzoek.

Onderzoekshuis Onderzoekshuis - Lucy Schreutelkamp - Mike Ajawaila - Sheline van der Meer

Strategie en advies

Wij helpen opdrachtgevers bij de vertaling van onderzoeksresultaten naar een praktische uitvoering om de doelgroep zo effectief en efficiënt aan te zetten tot het gewenste gedrag als antwoord op het maatschappelijk vraagstuk.

Onderzoekshuis Mike Ajawaila Tessa de Groot

Coaching

Door coaching ondersteunen wij opdrachtgevers in het activeren van de juiste doelgroepen en stakeholders door grip te houden in het vertalen van inzichten uit het onderzoek naar een interventie of communicatiemiddelen.  

Onderzoekshuis - Sheline van der Meer - Ida Kersseboom - Mike Ajawaila

Training

Om een maatschappelijk vraagstuk aan te pakken, leren wij jou als professional te kijken door de ogen van de doelgroep door op zoek te gaan naar hun motivaties, barrières en behoeften  ten aanzien van het vraagstuk.  

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.