Duurzaamheid

Het thema duurzaamheid is hot en je ziet steeds vaker dat overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en commerciële partijen zich inzetten op dit vlak. Binnen het thema duurzaamheid is het belangrijk om het vraagstuk helder in kaart te brengen en af te bakenen. Duurzaamheid is namelijk een breed en alomvattend begrip. Hoe maken we dit kleiner? En welk gedrag verlangen we van een doelgroep? Wij onderzoeken vervolgens wat de doelgroep nodig heeft om tot duurzamer gedrag te komen en welke stakeholders hier invloed op kunnen hebben. 

Heb jij als organisatie een maatschappelijk vraagstuk dat betrekking heeft op het thema ‘Duurzaamheid’? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het uitvoeren van een een kwalitatief onderzoek. 

Onderzoekshuis - Tessa de Groot - Lucy Schreutelkamp
Onderzoekshuis - Wij gaan in gesprek met jouw doelgroep. - Markt - Projecten

Maatschappelijke vraagstukken

 Wil jij een doelgroep in beweging brengen? Neem dan vrijblijvend contact op met gedragsexpert Ida Kersseboom via 06-24557911 of ida@onderzoekshuis.nl

Bijhorende projecten

Bekijk hier de onderzoeken die wij voor onze opdrachtgevers hebben gedaan op het gebied van ‘Duurzaamheid.’

Onderzoekshuis Grietje Maters en Sonja Mallan Gemeente Rotterdam

Stad en milieu vooruit helpen door minder voedsel op straat

Grietje Maters en Sonja Mallan, beiden werkzaam bij de gemeente Rotterdam, zetten zich onder andere in voor het onderwerp dierenwelzijn. Grietje is beleidsadviseur, haar taken bestaan onder andere uit het opstellen van nieuw beleid. Sonja is communicatieadviseur en vertaalt het beleid naar een duidelijke boodschap aan de Rotterdammers.

Lees meer »

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.