De Onderzoeksexpeditie voor studenten!

Ontdek de kracht van kwalitatief onderzoek en laat studenten in een sprint van drie middagen de waarde van kwalitatief onderzoek ervaren. Tijdens de Onderzoeksexpeditie bieden we interactieve masterclasses en colleges op locatie aan, waarbij we studenten actief betrekken en een levendige onderzoekservaring creëren.

Onderzoekshuis - Tessa de Groot - Lucy Schreutelkamp
Onderzoekshuis Sheline van der Meer

Zelf onderzoek ervaren

We ontkrachten de misvatting dat het doen van onderzoek saai is. Op locatie in het centrum van de stad gaan we in gesprek met mensen over sociale vraagstukken. Onze missie is om iedereen die werkt binnen de omgeving van sociale vraagstukken te inspireren en de waarde van onderzoek te laten ervaren. 

We geloven dat onderzoek de sleutel is tot het ontwikkelen van effectieve inzet om sociale verandering te realiseren. Tijdens de Onderzoeksexpeditie combineren we theoretische kennis met praktische toepassingen en betrekken we je actief bij het onderzoeksproces. Tijdens de expeditie krijgen studenten de kans om onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, samen te werken in teamverband en echte maatschappelijke vraagstukken te bespreken met inwoners uit de regio.

Onze ervaren en enthousiaste onderzoekers begeleiden de studenten stap voor stap in het proces. We delen waardevolle ervaringen, tips en adviezen die zij kunnen gebruiken in huidige studie en toekomstige werkzaamheden.

4 redenen om op expeditie te gaan:

  • Praktische focus: We zorgen ervoor dat studenten de theoretische kennis, onderzoekstechnieken en benaderingswijzen direct kunnen toepassen in de praktijk.
  • Interactieve aanpak: Onze masterclasses en colleges zijn actief en stimuleren studenten om volledig deel te nemen en hun eigen ideeën te delen.
  • Ervaren onderzoekers: Onze ervaren onderzoekers zijn experts op het gebied van onderzoek voor sociale vraagstukken en zorgen voor een boeiende leerervaring.
  • Maatschappelijke impact: Door studenten bewust te maken van de kracht van social marketing onderzoek, streven we naar positieve veranderingen in de samenleving.

Bereid je voor op een reis van ontdekking, leren en groei tijdens de Onderzoeksexpeditie. Samen zorgen we ervoor dat onderzoek niet alleen leuk is, maar ook een essentieel instrument wordt bij het realiseren van sociale impact.

Mail naar tessa@onderzoekshuis.nl voor meer informatie. 

Onderzoekshuis Tessa de Groot Sheline van der Meer

Heb jij zin om op onderzoeksexpeditie te gaan?

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.